Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Reprezentacija

BH Fanaticosi o slučaju Ognjen Vranješ: Vidimo mi dobro koliko je sati!

17/06/2015

Javno i pismeno želimo da potvrdimo naš stav u slučaju tetovaže Ognjena Vranješa, stoji u saopštenju koje je jutros objavila navijačka grupa BH Fanaticosi.

Saopštenje vama prenosimo u cijelosti, bez uredničkih intervencija:

“Tetovaža nije slučajni i trenutni potez jednog čovjeka nego se ona radi smišljeno i planirano kao što je to uradio i Ognjen Vranješ.

Dakle, on je smišljeno i planirano istetovirao granice Republike Srpske na svojoj ruci i tim potezom i činom otvoreno poslao poruku, podršku i zauzeo stav o separatističkim ambicijama pojedinih političara Republike Srpske i njenom otcjepljenu od BIH. Samim tim jasno se izjasnio protiv suvereniteta i teritorijanog integriteta države Bosne i Hercegovine.

vranjes-nova-tetovaza

Istina, on je vrlo brzo prekrio tu tetovažu, vjerovatno pod pritiskom kolega iz reprezentacije, ili je shvatio da će mu to ugroziti karijeru i mjesto u reprezentaciji.

Za nas BHFanaticose, a sigurni smo i za mnoge druge istinske patriote, Ognjen Vranješ je izgubio status reprezentativca i tako ćemo se ponašati prema njemu, bez obzira što će vjerovatno i dalje dobijati pozive na okupljanja reprezentacije.

To je onaj Vranješ kojeg smo podržavali kada je loše odigrao u Grčkoj a kada ga je većina pljuvala i kada je osam punih mjeseci bio bez kluba a neki sada žele da mu budu najveći prijatelji.
To je onaj Vranješ kojeg nisu željeli u repki a kojeg smo mi uvijek podržavali.

Ognjene ne treba nama tvoj sat, vidimo mi dobro koliko je sati”, poručili su BH Fanaticosi.

Komentari

1 Comment

  1. Saldin King

    17/06/2015 at 12:28

    Ja sam isto BH Fanaticos, ali mene niko nije pitao za stav. Novine su stav pojedinaca, izbori su stav mase! Sjasite sa covjeka. Covjek igra i ima volju da igra za BiH. Naprijed Ogi!!!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.