Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Čekaju se još samo Kodro i Kolašinac, Prosinečki otkazao trening (FOTO)

4

U hotel “Cartoon” u Razgradu stigli su svi fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine izuzev Kenana Kodro i Seada Kolašinca, javlja reporter Anadolu Agency (AA).

Kodro se saigračima iz nacionalnog tima treba pridružiti večeras, dok će Kolašinac u Bugarsku doputovati sutra.

Pored onih koji su juče u Razgradu na prozivku reprezentativaca tokom dana stigli su i kapiten Edin Džeko, Ibrahim Šehić, Ervin Zukanović, Miralem Pjanić, Toni Šunjić, Samir Memišević, Ermin Bičakčić, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Haris Duljević, Smail Prevljak, Ognjen Vranješ, Edin Višća, Deni Milošević, Gojko Cimirot i Riad Bajić.

Radi loših vremenskih uslova, ali i umora igrača usljed putovanja do Razgrada selektor Robert Prosinečki odlučio je otkazati večerašnji trening, koji se trebao održati u Trening centru FK Ludogorets.

Prvi trening uoči prijateljske utakmice sa Bugarskom popularno zvani “zmajevi” tako će imati sutra od 19 sati u Trening centru Ludogoretsa.

Do utakmice s Bugarima trenirat će i u četvrtak od 17 sati na “Ludogorets Areni”, stadionu u Razgradu kapaciteta 9.000 mjesta, na kojem će u petak, 23. marta, od 19 sati “balkanski prijateljski derbi” biti i odigran.