Reprezentacija

nogometna reprezentacija bih

Danas okupljanje reprezentacije u Zenici

31/08/2020

Kompletan stručni štab, igrači, kao i administracija koja opslužuje reprezentaciju biće testirani prije ulaska u kamp te, isto tako, i pred polazak u Italiju, kako je predviđeno UEFA protokolom

Okupljanje fudbalske “A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine za predstojeće duele s Italijom i Poljskom zakazano je za ponedjeljak 31. augusta 2020. godine, javlja Anadolu Agency (AA)

“Naši najbolji igrači boraviće u Trening centru NS/FS BiH u Zenici do četvrtka (03.09.) kada će čarter letom otputovati u Firencu, na prvu utakmicu u okviru Lige nacija”, saopćio je Nogometni/fudbalski savez BiH.

Kompletan stručni štab, igrači, kao i administracija koja opslužuje reprezentaciju biće testirani prije ulaska u kamp te, isto tako, i pred polazak u Italiju, kako je predviđeno UEFA protokolom.

Ulazak u TC NS/FS BiH kao i samo kretanje u prostoru Centra će biti ograničeno i strogo kontrolisano.

Zbog toga, kao i trenutne epidemiološke situacije, medijske aktivnosti neće biti ogranizovane kao što je to dosad bila praksa.
Medijima neće biti dozvoljen ulazak u Trening kamp u Zenici, ali će NS/FS BiH obezbijediti preuzimanje fotografija i video materijala preko svoje zvanične web stranice i/ili posebnih linkova.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.