Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nelogična odkuka

Demirović napustio kamp reprezentacije: Je li Bajević potpuno pogubio konce?

demirovic

Kamp reprezentacije je napustio i mladi Ermedin Demirović koji zbog žutih kartona u kvalifikacionim utakmicama za „U-21“ reprezentaciju nema pravo nastupa, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH

Nogometni “A” reprezentativci Bosne i Hercegovine danas su u Trening kampu FK Sarajevo u Butmiru obavili trening.

Gojko Cimirot je propustio trening iz preventivnih razloga, kao i Jasmin Burić koji je otišao na dijagnostičke pretrage zbog povrede mišića stražnje lože koju je zadobio sinoć na utakmici protiv Irana.

Kamp reprezentacije je napustio i mladi Ermedin Demirović koji zbog žutih kartona u kvalifikacionim utakmicama za „U-21“ reprezentaciju nema pravo nastupa, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Ostaje pitanje, zbog čega ga je selektor Bajević uopšte zvao ukoliko mu nije htio pružiti priliku u utakmici protiv Irana. Demirović se zagrijavao skoro cijelo drugo poluvrijeme, ali nije ulazio u igru. To znači da napadač Freiburga ni nakon ovog okupljanja, iako je naknadno dobio poziv, neće debitovati za Zmajeve.

Reprezentacija BiH sinoć je na Koševu, u prijateljskom meču poražena od Irana sa 0:2, a slijede joj još dvije utakmice u Ligi nacija, 15. novembra protiv Nizozemske u Amsterdamu te tri dana kasnije protiv Italije na Grbavici.