Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

burno u reprezentaciji

Džeko podržao Kodru, Ahmedhodžić može igrati za Zmajeve

dzeko ahmedhodzic
Foto: Arhiv

Anel Ahmedhodžić može igrati za reprezentaciju jer protiv njega nije ni otvoren predmet pred Disciplinskom komisijom Nogometnog saveza BiH

Bivši selektor nogometne reprezentacije BiH Meho Kodro danas se oglasio saopštenjem u kojem je iznio niz do danas nepoznatih informacija o vremenu provedenom u reprezentaciji.

Saopštenje Kodre objavila je instagram stranica Reprezentacija.ba, a lajk na objavu ostavio je kapiten Zmajeva Edin Džeko.

Uz Džeku, Kodru su podržali još neki reprezentativci poput Anela Ahmedhodžića i Ibrahima Šehića.

Zmajevi su nakon šest mečeva kvalifikacija za EURO na četvrtom mjestu na tabeli sa 6 osvojenih bodova i svoju šansu za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine najvjerovatnije će tražiti kroz baraž koji je na rasporedu u martu 2024. godine.

Ahmedhodžić bez kazne

Anel Ahmedhodžić može igrati za reprezentaciju jer protiv njega nije ni otvoren predmet pred Disciplinskom komisijom Nogometnog saveza BiH.

Potvrdio je to za Faktor Nermin Kljajić, predsjednik Disciplinske komisije FSBiH, nakon današnje sjednice.

-Mi nismo dobili nikakav predmet. Vjerovatno bivši selektor Meho Kodro nije napisao prijavu i ona nije mogla ni doći do danas. Ahmedhodžić može normalno igrati za BiH – kazao je Kljajić.