Reprezentacija

Zmaj i dinamovac

Gojak: Velika želja mi je odlazak na EURO, što se tiče karijere o tome brine moj otac

05/02/2020

Pričalo se i da bi Gojak ove zime mogao otići iz Dinama, bio je u izlogu, spominjali su se ponajviše klubovi iz Njemačke i Španije

Kakve je ciljeve stavio pred samoga sebe Emir Gojak? Vrhunac sezone mogao bi biti plasman na Euro s reprezentacijom BiH, kroz Ligu nacija. O tome je pričao za hrvatske Sportske novosti.

– Želim na svakom treningu i utakmici biti još bolji, s Dinamom nizati pobjede, a također i s reprezentacijom otići na Euro, to mi je velika želja. Na obje fronte želim samo pobjede, ništa drugo me ne zanima – decidan je “Zmaj”.

Pričalo se i da bi Gojak ove zime mogao otići iz Dinama, bio je u izlogu, spominjali su se ponajviše klubovi iz Njemačke i Španije. Je li očekivao da će i dalje biti u Dinamu?

– Ostao sam, imam ugovor s Dinamom. Što se tiče moje karijere, o tome se brinu moj otac i ljudi u klubu. Nemam razloga biti nezadovoljan, sretan sam što sam ostao ovdje i želim na svakom treningu i utakmici dati maksimum. A što bude – bit će. Sigurno je i da ljeto pruža više opcija, vidjet ćemo što će se tada dogoditi – tajnovit je Gojak.

Zato je otišao dugogodišnji cimer Dani Olmo. I Gojak i Dinamo tek se navikavaju na život bez Danija.

– Svako ide tamo gdje će biti zadovoljan, Daniju želim sreću. Čujemo se redovno, pričali smo, ali to što smo pričali, ostaje među nama. Čestitao mi je na pobjedi u Koprivnici, ja njemu na debiju za Leipzig. Baš mi je drago da mu super ide u karijeri – naglašava naš reprezentativac.

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.