Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Arsen Beglaryan

Golman Armenije: Utakmice s Italijom i BiH su presudne

Arsen Beglaryan

Moramo odigrati najbolje što možemo, pružiti maksimum da bi ostvarili pozitivne rezultate, istakao je Arsen Beglaryan, golman fudbalske reprezentacije Armenije uoči mečeva u kvalifikacijama za EURO 2020 protiv Italije i BiH

Predstojeće utakmice protiv Italije i Bosne i Hercegovine bit će presudne za nas u kvalifikacijama za EURO 2020, rekao je Arsen Beglaryan, golman fudbalske reprezentacije Armenije, prenosi Anadolu Agency (AA)

“Moramo odigrati najbolje što možemo, pružiti maksimum da bismo ostvarili pozitivne rezultate. Igramo kod kuće i vjerujemo da možemo odigrati dobro i postići željene rezultate”, kazao je Beglaryan, dodavši:

“Prethodne utakmice u kvalifikacijama bile su dobre, nadahnjujuće. Međutim, sada moramo biti hladni”.

Armenija će u petom kolu grupe “J” kvalifikacija za EURO 2020 sutra, 5. septembra, u Jerevanu od 18 sati po srednjeevropskom vremenu biti domaćin Italiji. Tri dana kasnije ugostit će BiH.

Poslije četiri odigrana kola Italije je prva u grupi “J” s maksimalnih 12 bodova. Slijede je Finska s devet, Armenija šest, Grčka i BiH po četiri, dok je Lihtenštajn bez bodova.