Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

selektor zmajeva

Hadžibegić posjetio potencijalnog Zmaja, poručio mu da se “strpi i dalje dobro radi”

Sarajevo: Predstavljen novi izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Hadžibegić je u objavi na Facebooku saopštio kako je sa Hamulićem razgovarao otvoreno o svemu

Faruk Hadžibegić, selektor nogometne reprezentacije BiH danas je obavio razgovor sa Saidom Hamulićem, igračem Toulousea.

Hadžibegić je u objavi na Facebooku saopštio kako je sa Hamulićem razgovarao otvoreno o svemu.

“Danas sam posjetio Tuluz, gdje sam obavio razgovor sa Saidom Hamulićem. Razgovarali smo otvoreno o svemu, a i njemu sam rekao, ono što sam podijelio i sa javnošću: ‘Nijednom igraču, koji može pomoći reprezentaciji BiH, vrata nisu zatvorena”!

U razgovoru sa njim, nisam obećavao ništa, osim da cu pratiti njegove igre u dresu Tuluza, kao sto sam radio i do sada. Od Hamulića se očekuje da se strpi i da i dalje dobro radi.

Sretan sam sto smo se sreli i otvoreno razgovarali, te jedan drugom objasnili situaciju u kojoj se ja nalazim kao selektor, a on meni situaciju u kojoj je on kao igrač.

Njegova želja je ogromna i neosporna i niko nikome ne smije zamjerati, niti zamjera neke riječi, jer nam je cilj zajednički: Uspjeh reprezentacije BiH!

Od Hamulića sam dobio uvjeravanja da je zahvalan zbog prilike da razgovaramo o reprezentaciji BiH, kao što sam i ja zahvalan njemu, što smo obavili korektan razgovor”, naveo je selektor u objavi.