Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Reprezentacija

Hadžić: Baždarević mi je obećao poziv u februaru ili martu

29/11/2016

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Hadžić vjeruje da će se ubrzo vratiti među Zmajeve. Fudbaler mađarskog Videotona nakon što je ispao iz nacionalnog tima pošto je jedno vrijeme bio bez kluba nakon razlaza sa Eskisehirsporom, u izjavi za portal Vidi.hu rekao je da mu je selektor Mehmed Baždarević obećao skori poziv.

“Rekao mi je da ću me vratiti ukoliko nastavim igrati kao dosad u dresu Videotona. To bi moglo biti u februaru ili u martu i mnogo bi mi značilo“, rekao je Hadžić.

Rekao je i da danas ne postoji velika razlika u kvalitetu mađarskog i austrijskog prvenstva u kojemu je godinama igrao, a prokomentarisao je i usporedbe sa Genarom Gatusom koje su česte u mađarskim medijima.

“Volim igrati fudbal, ali ne i štetiti protivniku. Fudbal je igra u kojoj je poželjno biti agresivan“, dodao je Hadžić uz nadu da će s Videotonom postati šampion Mađarske.

Komentari