Reprezentacija

reprezentativac bih

I Sušić propušta naredne utakmice fudbalera BiH

01/10/2021

Mateo Sušić ”zbog ranije povrede i nedovoljnog oporavka” propustit će predstojeće utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Katar 2022” koje će fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igrati sa Kazahstanom i Ukrajinom

Mateo Sušić ”zbog ranije povrede i nedovoljnog oporavka” propustit će predstojeće okupljanje fudbalskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine, kao i utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Katar 2022” sa Kazahstanom i Ukrajinom, javlja Anadolu Agency (AA).

”Sušić se javio selektoru (Ivaylo, op.a.) Petevu i rekao da žali što nije sto posto spreman, te da vjeruje da će naš tim ostvariti dobre rezultate protiv Kazahstana i Ukrajine”, istakli su iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH).

Ranije su zbog povreda sa spiska reprezentativaca Bosne i Hercegovine za susrete u Nur Sultanu 9. oktobra i tri dana kasnije u Kijevu otpali povrijeđeni Miralem Pjanić, Rade Krunić, dok je Siniša Saničanin pozitivan na koronavirus i njegov nastup je pod znakom pitanja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.