potencijalni reprezentativac

Kodro: Utakmica na San Mamesu protiv Španije za mene bi bila ispunjenje sna

kenan kodro

On vjeruje da će se vratiti među Zmajeve

U slučaju da se plasira na Evropsko prvenstvo naša selekcija igrala bi svoje mečeve u Bilbau. Gradu u kojem danas živi i igra Kenan Kodro. On vjeruje da će se vratiti među Zmajeve, te da će možda biti i u timu koji će zaigrati na stadionu Atletica na velikoj smotri.

– Nisam dobijao pozive na posljednja tri okupljanja. Sada treba zbiti redove. Povratak u reprezentaciju i igranje na San Mamesu protiv španske reprezentacije za mene bi bilo ispunjenje sna, rekao je Kodro.

Moguće protivnike u grupi E Bosna i Hercegovina će saznati u subotu kada je na programu žrijeb grupne faze Evropskog prvenstva. Kodro je bh. dres oblačio devet puta uz dva postignuta gola. U minulim kvalifkacijama nije upisao niti jedan nastup. Protiv Armenije i Grčke bio je na klupi. Za ostale mečeve nije pozivan.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.