Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mark Mann-Bryans

Kolašinac ne ide “pod nož”, ali u baražu neće igrati

kolasinac1 (1)

Kolašinac je ove sezone i ranije imao problema sa povredama, a do sada je odigrao 20 utakmica za Topnike u kojima je upisao dvije asistencije

Mark Mann-Bryans, engleski novinar koji prati Arsenal, objavio je na svom Twitter profilu da Seadu Kolašincu neće biti potrebna operacija ramena, ali uprkos tome selektor Dušan Bajević neće moći računati na njega u baražu za Evropsko prvenstvo.

Kolašinac je u utakmici protiv Evertona zadobio povredu ramena, zbog koje je rano morao napustiti teren, a nakon toga podvrgnut je detaljnim specijalističkim pregledima, nakon kojih je utvrđeno da nije potrebna operacija, naveo je Mann-Bryans.

Engleski novinar je naveo da će se bosanskohercegovački defanzivac vratiti na teren nakon reprezentativne pauze, što znači da neće moći pomoći reprezentaciji naše zemlje u baražu za plasman na smotru najboljih evropskih selekcija.

Kolašinac je ove sezone i ranije imao problema sa povredama, a do sada je odigrao 20 utakmica za Topnike u kojima je upisao dvije asistencije.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.