Problemi za Bajevića

Lulić danas mora na operaciju članka, propušta utakmice baraža?

senad lulic3456

Teško je za očekivati da će biti u potpunosti fit za baraž za plasman na EURO 2020 koji će fudbalska reprezentacija BiH igrati krajem marta

Senad Lulić, fudbaler Lazija i povratnik u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, mora na operaciju članka, piše italijanski “Corriere dello sport”.

Lulić bi trebao biti operisan danas, jer terapije nisu donijele željene rezultate.

Ljekarski konzilij Lazija odlučio je da kapiten “nebesko plavih” mora na operaciju, radi porede i bolova koje je imao od početka godine.

Iako nije precizirano koliko će izbivati sa terena, izvjesno je da mu slijedi višesedmični oporavak, prenosi Anadolu Agency (AA).

Teško je za očekivati da će biti u potpunosti fit za baraž za plasman na EURO 2020 koji će fudbalska reprezentacija BiH igrati krajem marta.

Lulić je prošlog mjeseca obavio razgovor s delegacijom Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH), koju su predvodili predsjednik Elvedin Begić i selektor Dušan Bajević te je donio odluku o povratku u nacionalni tim, nakon što se iz njega povukao u martu 2018. godine.

Lulić je ove sezone jedan od najboljih igrača Lazija koji igra odlično i s Juventusom i Interom u vrhu je tabele i kandidat je za osvajanje titule prvaka Italije.