Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Meša danas objavljuje spisak: Pozive očekuje tridesetak igrača

mehmed-bazdarevic-atina

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević danas će objaviti spisak igrača na koje računa za mečeve protiv Gibraltara u kvalifikacijama i Albanije koji će se krajem mjeseca igrati u Zenici i Elbasanu.

Baždarević je najavio da će na spisak uvrstiti oko 30 igrača, a ranije su zbog povreda otpali Tino Sven Sušić, Milan Đurić i Muhamed Bešić, dok je selekor poštedio Harisa Medunjanina i Emira Spahića.

Debi u nacionalnom timu uskoro bi trebali upisati Kenan Kodro iz Osasune, Dario Dumić iz NEC Nijmegena, Amer Gojak iz Dinama i Daniel Pavlović iz Sampdorije. Na spisku će se naći i Samir Memišević.

Pozive očekuju Asmir Begović, Jasmin Burić, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Avdija Vršajević, Sead Kolašinac, Ognjen Vranješ, Miralem Pjanić, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Toni Šunjić, Senad Lulić, Edin Višća, Ervin Zukanović, Edin Cocalić, Daniel Pavlović, Sanjin Prcić, Kenan Kodro, Armin Hodžić, Amer Gojak, Rade Krunić, Gojko Cimirot, Danijel Milićević, Mato Jajalo, Marin Aničić, Riad Bajić, Haris Duljević i Miroslav Stevanović.