Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mladi reprezentativac se pravda zašto je obukao dres BiH

toni 2

Toni Livančić, mladi bh. reprezentativac na društvenim mrežama je izavao bijes navijača Zmajeva, jer je objavljena njegova prepiska s prijeteljem u kojem ovaj negoduje što je Livančić odlučio obući dres BiH, piše novinska agencija Patria.

Mnogi sportisti objavili su ovu prepisku u kojoj izvjesni Josip Vidović govori Livančiću da mu dres BiH nije nikakav uspjeh, na šta mu Toni odgovara da je „BiH sada dobra“.

Nadalje Vidović mu kaže da ne bi obukao “balijski” dres niti da su ti momci zlatni, a Livančić kaže: „karijera ne bira, prihvatam najbolje što se pruži“.

Svoje ogorčenje na ovu situaciju iznio je i Omer Joldić, nekadašnji prvotimac Željezničara koji se zapitao koliko ima još ovakvih momaka koji igraju za BiH samo zbog interesa.

Livančić je član Viteza, a rođen je 11. decembra 1994., a riječ je o jednom od najboljih igrača, a igra na poziciji krilnog napadača. Krasi ga izuzetna brzina, igra s obje noge, izvrsna tehnika, imaginacija u igri. Međutim, ovaj potez nije ga proslavio, pa su krenule lavine uvreda na račun mladog Livančića, a neki traže da više nikada ne obuče dres BiH.

Prepisku razgovora pogledajte u priloženoj fotografiji.