Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pomoćnik selektora

Musa: Imamo problema, ali došli smo po pobjedu

slaven musa screenshot

Igrali smo s njima, ali nažalost nismo uspjeli upisati pobjedu, iako smo odigrali odličnu utakmicu

Slaven Musa, jedan od pomoćnika selektora Ivayla Petevakaže da je reprezentacija BiH suočena s brojnim problemima uoči meča protiv Kazahstana.

Ipak, siguran je da Zmajevi, pored svega, imaju dovoljno želje i kvaliteta da osvoje tri boda na gostovanju u Nur-Sultanu.

“Momci su dosad odradili sve na terenu što treba i sve ono što smo mi pripremili. Što želimo napraviti na utakmici, to oni sprovode na terenu. Imamo velike probleme u pripremi s povredama naših ključnih igrača, imali smo problema s vizama za Kazahstan, a nadamo se da će Nalić i Gazinbegović doći tokom sutrašnjeg dana i da budu tu s nama“, rekao je Musa i nastavio:

“Imamo treninge tokom kojih se želimo prilagoditi na umjetnu travu, odradit ćemo dva treninga i što se toga tiče sve je dobro. Igrali smo s njima, ali nažalost nismo uspjeli upisati pobjedu, iako smo odigrali odličnu utakmicu. Stvorili smo dosta prilika, a imali smo i nesreće… Vidjeli smo i njihov spisak, nedostaju im i neki važni igrači, ali opet smatram da će sve biti do nas. Mi smo došli po pobjedu i da osvojimo tri boda.”