Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na kupovinu ulaznice za susret BiH i Walesa čekalo se u redu od sinoć

ulaznice zenica 1

Više od stotinu građana Zenice čekalo je jutros da preuzme svoj par ulaznica za susret reprezentacija Bosne i Hercegovine i Walesa, koji se igra u Zenici u subotu, 10. oktobra 2015. godine u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, javlja Anadolu Agency (AA).

Nogometni savez Bosne i Hercegovine počeo je prodaju ulaznica za ovaj susret u četvrtak, 1. oktobra 2015. godine za sve koji su kupili ulaznice za meč sa Andorom koji se igrao prošlog mjeseca, dok svi ostali navijači mogu svoje karte nabaviti od danas. Neki su ispred poslovnice u kojoj se prodaju karte u Zenici čekali od sinoć.

ulaznice zenica

Nogometni savez Bosne i Hercegovine u prodaju je pustio 10.500 ulaznica, od čega je 5.500 u slobodnoj prodaji, 4.250 za potrebe Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, te 725 za navijače Walesa.

Amir Halilović iz Zenice jutros je prvi kupio svoje ulaznice.

“Redovan sam kupac ulaznica za utakmice reprezentacije. Ja nisam dugo čekao, oko sat vremena jer su me drugi, koji su duže čekali pustili da prvi preuzmem svoju ulaznicu“, rekao je Halilović.

Dodao je kako vjeruje u pobjedu naše selekcije rezultatom 2:0.

Ulaznice za utakmicu koštaju 40 KM za zapadnu, 30 KM za istočnu, te 20 KM za južnu i sjevernu tribinu.

Susret je na rasporedu 10. oktobra 2015. godine na stadionu Bilino polje u Zenici, sa početkom u 20:45.