Reprezentacija

liga nacija

Novembarske utakmice nacionalnih selekcija BiH bez prisustva publike

09/11/2020

U cilju prevencije širenja korona virusa, Nogometni savez BiH nastavlja da prati preporuke i odluke nadležnih zdravstvenih ustanova, te koordinirano djeluje sa kriznim štabovima na svim nivoima vlasti i vladinim institucijama u Bosni i Hercegovini

Nogometna “A” reprezentacija Bosne i Hercegovine će 12. novembra u 18.00 sati na stadionu “Asim Ferhatović-Hase” odigrati prijateljski meč sa Iranom, dok će 18. novembra u 20.45 na “Grbavici” u okviru UEFA Lige nacija dočekati selekciju Italije.

Osim seniora, “U-21” reprezentacija naše zemlje će se 17. novembra u 18.15 sati na”Koševu” sastati sa Belgijom u susretu kvalifikacija za EURO 2021.

U skladu s odlukama Kriznog štaba Ministarstva zdravlja FBiH, kao i Kriznog štaba Kantona Sarajevo, koje se tiču ograničenog prisustva ljudi na događajima koji se organizuju na otvorenom prostoru, ovi mečevi će biti odigrani bez prisustva publike.

U cilju prevencije širenja korona virusa, Nogometni savez BiH nastavlja da prati preporuke i odluke nadležnih zdravstvenih ustanova, te koordinirano djeluje sa kriznim štabovima na svim nivoima vlasti i vladinim institucijama u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz NSBiH.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.