Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nsbih

Predstavljeni novi dresovi Zmajeva

zmajevi novi dresovi
FOTO: NSBiH

Novi dresovi predstavljaju simbol ponosa i strasti za igru, i vjerujemo da će ih naši Zmajevi nositi sa dostojanstvom i da će ostvariti rezultate koje svi želimo, poručili su iz NSBiH

Nova era počinje za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, jer su danas u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu predstavljeni novi Kelme dresovi u kojima će naši „A“ reprezentativci nastupati u kvalifikacijama za EURO 2024, objavili su danas iz NFSBiH.

Predstavljanje ovih dresova označava početak nove faze za reprezentaciju i predstavlja simbol svježine i promjene. Ovi moderni dresovi, dizajnirani od strane poznate sportske marke Kelme kreirani su na način da ističu karakter i identitet bh. fudbala/nogometa.

„Ovi dresovi predstavljaju novo poglavlje za našu reprezentaciju. Kelme je renomirana sportska marka sa bogatim iskustvom i sretni smo što smo uspostavili ovu saradnju. Vjerujem da će nam ova nova oprema donijeti sreću i dati snažnu inspiraciju u borbi za plasman na EURO 2024“, kazao je Adnan Džemidžić, v.d. generalni sekretar NS/FS BiH.

Srđan Jaćimović, zamjenik direktora firme „Jaćimović“ d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik “Kelme” sportske opreme za Bosnu i Hercegovinu, također je izrazio svoje oduševljenje zbog saradnje sa NS/FS BiH i prilike da predstavi Kelme dresove za naše „A“ reprezentativce.

„Kompanija Kelme je uvijek bila posvećena stvaranju vrhunske sportske opreme koja kombinuje funkcionalnost, stil i udobnost. Vjerujemo da će ovi dresovi našim igračima omogućiti da se istaknu na terenu i da će biti izvor ponosa za sve navijače. Jedva čekamo da vidimo reprezentativce kako nose ove dresove u kvalifikacionim utakmicama.“

Novi dresovi predstavljaju simbol ponosa i strasti za igru, i vjerujemo da će ih naši Zmajevi nositi sa dostojanstvom i da će ostvariti rezultate koje svi želimo, poručili su iz NSBiH.