Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stiže novi golman

Prosinečki pojačava Zmajeve, dovodi bivšeg reprezentativca Hrvatske!?

prosinecki

Za oko mu je zapeo 24-godišnji Ivan Brkić, golman Zrinjskog koji je u prošlosti u dva navrata branio za U-21 reprezentaciju Hrvatske

Selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki odlučio je pojačati konkurenciju na poziciji golmana. Za oko mu je zapeo 24-godišnji Ivan Brkić, golman Zrinjskog koji je u prošlosti u dva navrata branio za U-21 reprezentaciju Hrvatske.

Brkić je rođen u Koprivnici, ali  preko roditelja može dobiti državljanstvo BiH, stoga je već pokrenuta procedura za sređivanjem tih formalnosti te stjecanja sportskog državljanstva. Prosinečki je već ranije kontaktirao bivšeg golmana Slavena, Istre, Cibalije, Imotskog i Lokomotive, koji je njegov poziv prihvatio, javljaju hrvatski mediji.

Naravno, poziv će najranije moći dobiti tek za utakmice u oktobru, ako se svi potrebni papiri srede. Ipak, treba reći kako će mu konkurencija biti žestoka, čak i uprkos tome što Asmir Begović zbog sukoba s Prosinečkim ne brani za popularne Zmajeve. Za naredni ciklus na raspolaganju će imati Kenana Pirića, prvog golmana Maribora, Ibrahima Šehića iz Erzurumspora, kao i Jasmina Burića iz Hapoela iz Haife.