Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pred duel u Atini

Prosinečki u problemima, povrijedio se još jedan reprezentativac

robert-prosinecki

Prate nas povrede već od prije okupljanja za ove utakmice ali siguran sam da će momci naći snage i prevazići to, rekao je bh. selektor

Selektor nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki našao se u novom problemu s igračkim kadrom.

Naime, kako je objavljeno na službenoj stranici Nogometnog saveza BiH, Toni Šunjić se sinoć povrijedio pri samom kraju treninga koji su naši reprezentativci obavili u kampu AEK-a.

Radi se o povredi skočnog zgloba, a koliko je ozbiljno pokazaće nalaz magnetne rezonance koji je danas urađen.

Šunjić je pod stalnom brigom medicinskog tima, međutim neće biti na raspolaganju selektoru Robertu Prosinečkom za sutrašnji duel protiv Grčke.

„Žao mi je što se Toni povrijedio, prate nas povrede već od prije okupljanja za ove utakmice ali siguran sam da će momci naći snage i prevazići to, kao uostalom što su pokazali i u Zenici“, rekao je selektor bh. tima.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.