Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Robert Prosinečki poslao jasnu poruku Jozi Šimunoviću

robert prosinecki – press 1

Televizija, laptop, mobitel… ne gase se vikendima u domu Roberta Prosinečkog. Od Premijer lige Bosne i Hercegovine pa do američkog MLS-a, selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine s dosta pažnje prati igre naših reprezentativaca.

Valja propratiti sve bh. igrače koji nastupaju za svoje matične klubove.

“Gledam malog Smaila Prevljaka, zabi ga u prvoj minuti Lasku, Gojko Cimirot već podiže prvi trofej sa Standardom u Kupu protiv Genka, Mire (Miralem Pjanić, op. a.) solidan s Juventusom protiv SPAL-a, ljepotica u Mostaru između Zrinjskog i Željezničara, Mario Vrančić i Milan Đurić strijelci u engleskom Čempionšipu… Mora se to sve pažljivo pratiti, nema druge. Presretan sam, puno mi je srce. Igraju svi, standardni su i blistaju u svojim klubovima”, kazao je Prosinečki za avazov Sport.

Popularni Robi u Zagrebu je proteklih dana u krugu porodice punio baterije, a već danas će put Razgrada, u kojem će se reprezentativci BiH okupiti uoči prijateljskih susreta protiv Bugarske (23. mart) i Senegala (27. mart).

“U ponedjeljak idem iz Zagreba za Beč, gdje će mi se pridružiti ostatak stručnog štaba, a onda idemo za Razgrad da sve fino pripremimo kako bi reprezentativce sve dočekalo spremno. Oni će od 20. marta početi stizati. Nadam se da će mi svi doći zdravi i spremni, to je najvažnije”, kazao je Prosinečki.

Ipak, uoči početka okupljanja, Prosinečki se suočava s nekoliko otkaza (Jozo Šimunović, Jasmin Burić, Asmir Begović).

“Ja to ne bih nazivao pehovima. Tako je kako je. Burić i Begović imaju problema sa povredama, Bože moj, branit će onaj ko je zdrav. Što se tiče Šimunovića, odmah da poručim svima, kod mene nema nikakvog moljenja da se igra za reprezentaciju, to ili osjećaš ili ne”, jasan je Prosinečki.