Reprezentacija

liga nacija

Selektor Crne Gore očekuje pobjedu protiv Bosne i Hercegovine

08/06/2022
Miodrag Radulović / FOTO: FSCG

Radulović ne može da računa tokom juna mjeseca na Stevana Jovetića, Stefana Savića, Uroša Đurđevića, Milutina Osmajića, Novicu Erakovića, kao ni na momke koji su odigrali meč u kvalifikacijam za Evropsko prvenstvo – U21

Miodrag Radulović selektor Crne Gore je poslije poraza od Finske je dao svoj komentar o utakmici i najavio meč protiv reprezetacije Bosne i Hercegovine.

Radulović ne može da računa tokom juna mjeseca na Stevana Jovetića, Stefana Savića, Uroša Đurđevića, Milutina Osmajića, Novicu Erakovića, kao ni na momke koji su odigrali meč u kvalifikacijam za Evropsko prvenstvo – U21.

U takvoj situaciji, a u odnosu na meč sa Rumunijom, Radulović je promijenio devet igrača, Crna Gora je uspješno parirala do 30. minuta, a onda su uslijedile dvije greške, odnosno dvije sjajne akcije selekcije Finske, koje je u golove pretvorio Joel Pohjanpolo. Bio je to ujedno i konačni rezultat meča.

“Ušli smo defanzivnije u meč i nismo izdržali pritisak. Finci su nam dali prvi gol iz jedne lijepe akcije, dok je drugi rezultat nesporazuma u odbrani. Što se tiče drugog poluvremena mislim da smo popravili utisak, da smo imali više loptu u svom posjedu, ali to nije bilo dovoljno da stignemo do pozitivnog rezultata”, rekao je Draško Božović, pa nastavio:

“Ovo je ujednačena grupa gdje će svako svakoga da pobjeđuje. Da smo imali kompletan sastav siguran sam da ne bi izgubili ovu utakmicu, ali šta je tu je. Treba da se odmorimo i pripremimo dobro za naredni duel. Očekujem veliku podršku navijača, dobru partiju i pobjedu nad Bosnom i Hercegovinom”, kazao je za N1.

Podsjećanja radi, Crna Gora je u prvom kolu pobijedila Rumuniju sa 2:0, dok je Finska na svom terenu odigrala neriješeno protiv BiH – 1:1. U narednoj rundi, koja je na programu 11. juna, Crna Gora na svom terenu igra protiv Bosne i Hercegovine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.