Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spahić se pojavio na okupljanju Zmajeva (FOTO)

reprezentacija trening pripeme (3)

 Emir Spahić se večeras pojavio na okupljanju u Belgiji, čime je reprezentacija BiH kompletirana.

Podsjetimo, štoper HSV-a do treninga nije došao na okupljanje reprezentativaca, premda su još juče selektor Mehmed Baždarević i njegovi saradnici isticali “svakog časa ga očekujemo u La Hupleu“, mjestu pokraj Brisela u kojem se nacionalni tim BiH priprema za meč kvalifikacija za EURO 2016 protiv Belgije.

reprezentacija trening pripeme (1)

Iako još nisu poznati razlozi Spahićevog kašnjenja, on će sutra trenirati na posljednjem treningu pred susret sa popularno zvanim “crvenim đavolima“.

reprezentacija trening pripeme (6)

Inače, trening je Baždarević zatvorio za javnost 15 minuta nakon njegovog početka, kako bi oprobao određene taktičke varijante.

reprezentacija trening pripeme (2)

Reprezentativci BiH radili su u veoma pozitivnom i optimističnom ambijentu, te je evidentna velika želja kapitena Edina Džeke, Asmira Begovića, Miralema Pjanića, Vedada Ibiševića, Senada Lulića, Ognjena Vranješa, Tonija Šunjića, Anela Hadžića, Edina Višće… za dobrom igrom i rezultatom u četvrtak na stadionu “King Baudouin“.

Popularno zvani “zmajevi“ sutra će iz baze u mjestu La Hulpeu preseliti u hotel u centru Brisela, gdje će naveče od 19 sati imati oficijelni UEFA trening.

reprezentacija trening pripeme (4)

Utakmica Belgija – BiH igra se u četvrtak na stadionu “King Baudouin“ u Briselu sa početkom u 20:45 sati, javlja Anadolu Agency.