Reprezentacija

Meridianbet

Specijalni bez uslova bonus i nagradna igra za okršaj Zmajeva protiv Sjeverne Irske!

08/10/2020

Sportska kladionica Meridian, je pripremila svim novoregistrovanim igračima bonus od 20 KM, BEZ USLOVA, za utakmicu Bosna i Hercegovina – Sjeverna Irska!

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja svoju borbu za plasman na evropsko prvenstvo. Prva prepreka je reprezentacija Sjeverne Irske. Stadion „Grbavica“ sa početkom od 20.45h.

Okršaj Bosna i Hercegovina – Sjeverna Irska, koji je bio planiran rasporedom da se igra u Zenici, ipak je određeno da se igra na stadionu Željezničara, tako da će Grbavica biti mjesto na kojem će Zmajevi dati srce na terenu za ovu jako bitnu pobjedu kojoj se svi nadamo.

I ono što je bitno napomenuti, da ovaj meč nećemo gledati samo na malim TV ekranima, jer će stadion Želje da ugosti i oko 1.800 gledalaca, ne više od ukupno 2.000. Na jugu će biti oko 300, na istoku 800, a na sjeveru 700 gledalaca.

Naravno da se mole svi gledaoci, da se obavezno pridržavaju svih mjera prevencije, nošenja maski, i socijalne distance, pa tako da bezrezervno podržimo reprezenaciju BiH na putu za Evropsko prvenstvo.

Sportska kladionica Meridian iz tog razloga je odlučila da BEZ USLOVA podrži sve „Fanatikose“, te svi novoregistrovani igrači na meridianbet.ba dobijaju BONUS OD 20 KM DOBRODOŠLICE, da dokažu da nisu samo lojalni navijači već i „doktori za kladžu“!

Reprezentaciju Bosne već nakon tri dana očekuje novi meč, i to protiv uvijek nezgodne i moćne ekipe Holandije, tako da obavezno svi složno da podržimo naše Zmajeve, jer smo sigurni da će kao i uvijek dati zadnji atom snage za pobjedu.

Ne propusti zato da iskoristiš najbolju ponudu, i kvote koje „pršte“ u sportskoj kladionici Meridian, jer čekaju te najbolji bonusi, i NAGRADE, gdje samo sa jednim tiketom od 5 KM imaš priliku da osvojiš Sony Playstation, HP Laptop, i 2 Xiaomi mobilna telefona. Iskoristi priliku, jer samo je Meridan – uvijek više od igre!

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.