Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Reprezentacija

Šta je ovom izjavom želio reći otac bh. reprezentativca Gojka Cimirota?

07/09/2018

Robert Prosinečki nosio je svojeremeno dres Standarda tokom svoje igračke karijer i to u sezoni 2000-2001.

Budući da je u januaru postao selektor Bosne i Hercegovine, bivši hrvatski reprezentativac još uvijek može pomoći Standardu iz Lieža pozivanjem Gojka Cimirota u reprezentaciju, piše belgijski FootNews.be.

Isti izvor navodi da je izbor Prosinečkog dobro primljen “od strane srpske manjine u zemlji, koja vjeruje da su do sada nepravedno zapostavljani od strane federacije”.

“U klubu su najbolji igrači, ali u selekciji Bosne i Hercegovine, nije uvijek bio slučaj”, kazao je Radoslav Cimirot, otac bh. reprezentativca i igrača Standarda Gojka Cimirota za Sport/FootMagazine.

“Recimo da su bili uključeni i drugi interesi. Često zovu moga sina, ali nije standardan, najčešće je na klupi. Nadamo se da će dobiti priliku u nekoliko utakmica.”

“Prosinečki ne uzima u obzir porijeklo igrača, kod njega igraju oni koji to zaslužuju, drugi neće igrati”, kazao je Radoslav Cimirot.

FOTO Belgijski FootNews.be prenio izjavu Cimirotovog oca

Mlada reprezentacija BiH razbila Švicarsku u Zenici (FOTO / VIDEO)

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.