Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mali fudbal

Toni Šunjić donirao novac za džematsku ligu

toni

Ova informacija potvrđena je na Facebook stranici Omladinskog kruga MIZ Čapljina

Bh. reprezentativac i fudbaler moskovskog Dinama Toni Šunjić uplatio je danas novac za organizaciju džematske lige u malom fudbalu u Čapljini.

Ova informacija potvrđena je na Facebook stranici Omladinskog kruga MIZ Čapljina.

“Toni Šunjić je fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine sa privremenom adresom u Rusiji. Rođeni Mostarac koji nikada nije zaboravio odakle je krenuo i šta je sve prošao u životu i karijeri da bi danas uživao plodove svog truda.

Malo je poznata humanitarna strana našeg Tonija koji godinama pomaže mnogima, uz sve to uvijek je ostao jednostavan i pristupačan.

Još jedna potvrda ove priče stigla nam je danas kada je Šunjić uplatio novac za džematsku ligu. Nećemo pisati o kojoj je cifri riječ zbog privatnosti igrača ali moramo vam kazati da smo i sami ostali iznenađeni i neizmjerno zahvalni na velikoj donaciji.

Želimo se zahvaliti našem Toniju u ime Omladinskog kruga kao i svih ekipa učesnica. Obećajemo da ćemo mu biti najveća podrška na svim utakmicama reprezentacije Bosne i Hercegovine. Našem stoperu koji dirigira odbranom želimo što dužu karijeru uz barem još jedan odličan transfer i što manje povreda.

Šunjić je još jednom pokazao da se radi o Hercegovcu velikog srca. ‘Neka svoga i u gori vuka'”, stoji na Facebook stranici Omladinskog krupa MIZ Čapljina, prenosi portal BiH.ba.