Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vahid Halilhodžić poželio sreću “zmajevima”: Vidimo se u Rusiji

Halilhodzic

Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak i selektor reprezentacije Japana Vahid Halilhodžić u poruci na svom Footgoll profilu je poželio sreću izabranicima Mehmeda Baždarevića u večerašnjem ogledu protiv Belgije u Briselu.

“Večeras je važna utakmica sa Belgijom koju igra naša reprezentacija. Belgija je uvijek bila jaka ekipa i bez obzira što neki igrači neće nastupiti moramo biti oprezni. Vjerujem da je iskusni kolega Baždarević napravio najbolju taktiku kako bi se kući vratili neporaženi. Momcima želim puno sreće i snage da izdrže do kraja te da nam donesu pobjedu. Znam da to mogu jer Bosna i Hercegovina ima kvalitetan i iskusan tim koji ima kapacitet da nas odvede u Rusiju 2018. Vidimo se tamo”, poručio je Halilhodžić na svom profilu na internacionalnoj fudbalskoj mreži Footgoll.

Fudbalska reprezentacija BiH večeras sa početkom u 20.45 sati izaći će na megdan Belgiji u utakmici drugog kola grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se 2018. godine održati u Rusiji. Susret će se igrati na briselskom stadionu “Kralj Baudioun“, a izabranici Mehmeda Baždarevića pokušaće iznenaditi favorizovane Belgijance, koji istina ovaj duel očekuju dosta oslabljeni.