Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Reprezentacija

Za navijače BiH u Atini rezervisano 1.750 ulaznica

25/10/2016

Shodno dogovoru nogometnih saveza Bosne i Hercegovine i Grčke za navijače bh. reprezentacije u kvalifikacionom susretu za svjetsko prvenstvo Grčka – BiH, koji se igra 13. novembra u Atini, obezbijeđeno je 1.750 ulaznica.

Cijena jedne ulaznice je 10 eura.

Grčki savez neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NSBiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 1. novoembra do ponoći, putem e-mail adrese: ticketinggrcka@nsbih.ba

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije svog identifikacionog dokumenta (pasoša) i adrese prebivališta, te spiska navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i adresom prebivališta, saopćeno je iz NSBiH.

Prodaja ulaznica počinje 4. novembra.

U skladu s odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NSBiH, ili dostavljanjem na adresu. NSBiH će razmotriti i eventualnu mogućnost preuzimanja ulaznica u Atini, na dan utakmice.

Komentari