Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sjajna ponuda

Zasijat će Dijamant: Armeniju čeka poraz, a tebe najbolje kvote u BiH na Meridianu!

edin dzeko

Na sajtu meridianbet.ba svoj keš račun možeš da dopuniš na nekoliko načina: Maestro ili MasterCard karticama, vaučerima Kliker i xBon, u banci i pošti, a ukoliko ti je nalog u evro valuti Skrillom, Neteller-om ili Paysafe-om

Momci Roberta Prosinečkog počinju svoj pohod u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine duelom protiv Armenije. Iako “Zmajevi” mogu na Euro i putem Lige nacija – ovdje se očekuje uvjerljiva pobjeda za početak puta ka velikom takmičenju.

Ovo će biti 100. utakmica Edina Džeka u dresu BiH i zato se svakako očekuje njegov pogodak u ovom meču. A, kvota na to u Meridianu je nevjerovatnih 1.65. Još je bolja kvota na 2+, a Džekin het-trik na ovom meču ti daje kvotu 11.

Nemaju Armeni zvučan tim, ali su uvijek nezgodan protivnik. Ovaj tim igra tvrdo, a naprijed se uzdaju u to da će Henrik Mkitarijan uspjeti sam da iskreira nešto i tako donese bodove svom timu.

Pod Robertom Prosinečkim BiH prima malo golova i odlično izgleda defanzivno, pa je teško povjerovati da će Armeni uspjeti da postignu gol na ovako teškom gostovanju, a ukoliko se kladite na to dobićete kvotu 1.77.

BiH je ogorman favorit, što se vidi i po kvotama. Ali baš zbog toga se mnogi odlučuju da na ovom meču pojačaju kvotu tako što će odigrati 1-1, a svako ko stavi ovaj tip na tiket ima šansu da duplira svoj ulog.

Meridian je poznat po tome što na svim utakmicama ima najveću ponudu igara, pa je to tako i ovoga puta. Ova kladionica je spremila najveći izbor duplih igara, kao i nešto što ćete naći samo kod njih – duple sigurice.

To su igre koje daju šansu da se kladite na dva tip a- ukoliko samo jedan prođe, prošao je i tiket. Takođe, tu su nove vrste prelaza, a za one koji žele brz dobitak ukoliko “Zmajevi” budu vodili poslije 10 minuta igre, kvota na to je skoro 5.

ISKORISTI BONUSE NA UPLATU

Na sajtu meridianbet.ba svoj keš račun možeš da dopuniš na nekoliko načina: Maestro ili MasterCard karticama, vaučerima Kliker i xBon, u banci i pošti, a ukoliko ti je nalog u evro valuti Skrillom, Neteller-om ili Paysafe-om.

Bez obzira na to iz kojeg dijela BiH uplaćuješ i za koji vid uplate da se odlučiš- nemaš nikakvih dodatnih troškova, provizije ili poreza i još dobiješ bonus, a dobitke brzo, lako i bezbjedno možeš da isplatiš na svoj bankovni račun.