Reprezentacija

povratak na teren

Zmajevi kreću po bodove u Ligi nacija i love posljednju šansu za EURO

26/08/2020

Sve mečeve Nogometne reprezentacije BiH u Ligi nacija, kao i utakmice baraža, uživo će prenositi Nova BH

Nakon 10 mjeseci pauze, Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine se konačno vraća na teren. Prije oktobra i baraža, pred nama je start u Grupi A Lige nacija. Prva utakmica očekuje nas u Firenzi, 4. septembra, protiv dobro poznatih protivnika Italijana.

Tri dana kasnije, na stadionu Bilino Polje u Zenici očekuje nas duel protiv Poljske. Otežavajuća okolnost za bh. tim bit će izostanak Miralema Pjanića, ali sigurno je da će ove dvije utakmice biti odlična prilika da vidimo u kakvom stanju je bh. reprezentacija nakon duge pauze.

Bit će to ujedno odlična uvertira za oktobar i baraž protiv Sjeverne Irske, kada lovimo posljednju kartu za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Sve mečeve Nogometne reprezentacije BiH u Ligi nacija, kao i utakmice baraža, uživo će prenositi Nova BH. Sportska redakcija Nove BH za mečeve bh. tima priprema i specijalne emisije, prije i nakon svake utakmice, sa zanimljivim gostima, nogometnim stručnjacima i profesionalcima.

U programu ove bh. televizije, gledatelji mogu pratiti i nastupe Hrvatske i Srbije u Ligi nacija te baražne mečeve Orlova za odlazak na EURO 2021.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.