Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Zmajevi” trenirali u “mraku” Nikozije, Starovlah ih došao podržati

reprezentacija-trening-kipar 1

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine na pomoćnom terenu stadiona GSP Arena obavili su večeras posljednji trening uoči sutrašnje odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za EURO 2016, koju će ovdje u Nikoziji od 20.45 sati po srednjeevropskom vremenu (21.45 po lokalnom) odigrati protiv Kipra.

[yuzo_related]

Trenirali su svi reprezentativci na koje selektor Mehmed Baždarević može računati, među njima i Edin Džeko. On će nakon povrede po svemu sudeći moći pomoći saigračima u meču “koji baraž znači”, javlja reporter Anadolu Agency (AA) s mjesta događaja.

Inače, bh. reprezentativci trenirali su po odličnom travnjaku, ali i stadionu čije je osvjetljenje bilo očajno, što je svakako veliki propust domaćina iz Fudbalskog saveza Kipra. No, i pored “mraka” koji su im priredili njihovi protivnici, popularno zvani “zmajevi” odlučni su sutra trijumfovati i proslaviti plasman u dodatno doigravanje za naredni šampionat Starog kontinenta.

reprezentacija-trening-kipar

Treningu bh. reprezentativaca, između ostalih, večeras u Nikoziji prisustvovao je i Nenad Starovlah, bivši trener Omonie i sarajevskog Željezničara, koji godinama živi na Kipru.