Internet

Suosnivač Microsofta

Bill Gates otkrio koje su mu najdraže TV serije

27/02/2019

Suosnivač Microsofta, veliki filantrop i obožavatelj tehnologije Bill Gates u najnovijem je razgovoru na Redditu svijetu otkrio svoje omiljene TV serije

Bill Gates je početkom sedmice tokom razgovora na Redditu znatiželjnim sagovornicima otkrio svoje omiljene TV serije. Mnoge je iznenadilo o kakvim se emisijama radi, s obzirom da su u nekima od njih ima i nasilja. Te ‘ekstremnije’ Gates je komentirao kao ‘one koje ne gleda u društvu cijele porodice’.

Poslovni mogul, suosnivač Microsofta i filantrop učestvovao je u Redditovom tradicionalnom AMA (Ask Me Anything – pitaj me bilo šta) događaju tokom kojeg se otvorila tema o omiljenim TV emisijama. Gates je rekao da je u društvu svoje supruge Melinde pogledao Silicon Valley, This is Us i A Million Little Things.

The Americans je pogledao u društvu svojeg sina, s obzirom da je Melindi serija bila prenasilna. Gatesu se dopala i serija Narcos. Ostale serije koje je naveo uključuju Billions, Lie To Me, Friday Night Lights, American Vandal i konačno – Black Mirror.

Komentarisao je da voli gledati satire o tehnologiji, što znači da su mu se prilično svidjeli Silicon Valley i mračni Black Mirror.

‘Postoji hrpa super serija koje mi ljudi stalno predlažu, no nikako za sve njih ne mogu pronaći vremena’ kazao je Gates.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.