Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Internet

Bivša stažistica u Facebooku otkrila kakav je Zuckerberg kao šef

31/05/2015

Jedna bivša stažistica u Facebooku tvrdi da je čak imala priliku prisustvovati sastanku na kojem je bio i Mark Zuckerberg, piše Business Insider.

Elizabeth Gregory stažirala je prošlog ljeta u odjelu dizajna, a voditelj odjela predložio joj je da učestvuje na sastanku s glavnim direktorom, jer je smatrao da bi to bilo dobro iskustvo za nju.

“Samo sam posmatrala, ali bilo je zaista super vidjeti kakav je Zuck uistinu”, rekla je Elizabeth za Business Insider.

ELIZABETH FACEBOOK

Iako nije aktivno učestvovala na sastanku, tvrdi da je puno naučila na njemu.

“Bilo je stvarno intenzivno, jer on naprosto širi svoju mudrost na vas. Zaista je drag dečko, uvijek me pozdravljao dok je šetao kompanijom, iako nije znao ko sam ja zapravo”, ispričala je.

Gregory opisuje Facebookov ured kao otvoren za saradnju. Ne postoje pregrade, zaposlenici se ne dijele na više i niže rangirane, a čak i Zuckerberg radi na istim stolovima na kojima rade i stažisti.

“Zuckerberg je imao sto koji je izgledao identično kao moj. Isti kompjuter, iste stvari na njemu. To je zaista lijepo”, rekla je Elizabeth.

Komentari

1 Comment

  1. Nensy

    01/06/2015 at 09:33

    Pa,to je normalno.Uspijevaju samo oni koji cijene svoje saradnike.Nikad nikoga ne podcijeni.U svakome od nas čuči neki potencijal-zapamtite dobro to i ne znaju svi sve.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.