Internet

revolucionarni proizvod

Budući ruteri će nas pratiti po kući, objavljen video kako će to izgledati

09/01/2023
Foto: Screenshot/YouTube

Ruter kompanije MSI, za razliku od bilo kojeg drugog na tržištu, ima antene koje dinamički prate povezane uređaje dok se krećete po kući kako bi osigurali optimalnu bežičnu pokrivenost

MSI svojom novom serijom RadiX rutera, usmjerenih na gejming, želi da pruži podršku za najnovije Wi-Fi standarde kao što su Wi-Fi 6, Wi-Fi 6E i Wi-Fi 7.

Ruter kompanije MSI, za razliku od bilo kojeg drugog na tržištu, ima antene koje dinamički prate povezane uređaje dok se krećete po kući kako bi osigurali optimalnu bežičnu pokrivenost. Kao takav je izazvao posebno interesovanje na ovogodišnjem CES-u.

Osim antena, MSI RadiX BE22000 Turbo ruter podržava Wi-Fi 7, a tu je i MSI AI QoS tehnologija za smanjenje pinga tokom igranja ili davanje prioriteta različitim vrstama sadržaja. Ima protok kanala od 320MHz i kompanija tvrdi da može da isporuči 4x brži protok u poređenju sa Wi-Fi 6 ruterom.

Što se tiče povezivanja preko kabla, RadiX BE22000 Turbo opremljen je s dva 10 GbE porta i četiri 2,5 GbE porta.

BE22000 Turbo se u prodaji ne očekuje pre 2024. godine jer MSI tek treba da obezbijedi da motori za antene rutera mogu da podnesu mjesece i godine neprekidnog rada, uz čekanje da se dovrši potrebna Wi-Fi specifikacija, prenosi Engadget.

Komentari

Autor: B92

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.