Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Google je upravo nadogradio Gmail moćnim novim funkcijama

google-gmail-apps

Google je upravo u pogon pustio dodatke za Gmail, što znači da u porukama možete raditi kartice za Trello, složiti račun u tren oka ili kreirati zadatke u Wrikeu bez otvaranja posebne kartice u pregledniku.

Najnovija funkcija savršeno radi u desktop i mobilnoj verziji Gmaila i G Suitea, što znači da ne morate instalirati ništa – samo otiđite do Gmaila u pregledniku, kliknite na zupčanik i nakon toga na ‘Get add-ons’. Nakon što ste izabrali one koji vam se sviđaju, oni će se automastki aktivirati na svim vašim uređajima.

Na trenutnom su nam izboru hrpe aplikacija za produktivnost, a najpopularnije su definitivno Trello i Asana. Ostatak appova puca na trgovce, prodaju i menadžere za odnos s javnošću ili kupcima. Neki dodaci poput Quickbooksa za izradu računa nisu dostupni za svakog (Google je to naveo u novom blogu).

Svi ovi noviteti Gmail čine puno učinkovitijim alatom – posebno za ljude koji tokom rada moraju koristiti hrpu različitih aplikacija. Uzmemo li obzir da ogroman broj ljudi iz dana u dan koristi Gmail, ne bi nas iznenadilo da se kolekcija dostupnih aplikacija uskoro poveća.