društvena mreža

Instagram nakon šest godina vraća opciju čije ukidanje je razljutilo korisnike

instagram-gc24e599b5_1920

Opcija hronološkog redanja objava dostupna je od jučer korisnicima Instagrama širom svijeta

Prije šest godina Instagram je odlučio maknuti opciju kronološkog redanja objava na feedu. Nedavno je pak najavljeno da će se ta opcija vratiti, a sad je i implementirana.

Godine 2016. odlučeno je da kronologija na Instagramu odlazi u historiju, a najavljeno je da će se objave na feedu redati prema interesima korisnika. Prve reakcije korisnika nisu bile onakve kakve su u Instagramu priželjkivali. Ljudi su se žalili da im se 70 posto objava ne prikazuje te da često ne vide što su objavili njihovi prijatelji. Prizivali su povratak na staro, a čelnicima Instagrama trebalo je šest godina da ih poslušaju.

Opcija hronološkog redanja objava dostupna je od jučer korisnicima Instagrama širom svijeta. Naravno, postoje i određena ažuriranja koja bi vam se mogla svidjeti. Prednost u objavama možete dati ljudima čiji vas sadržaj više zanima, a možete složiti i listu favorita, pa će vam se na feedu prikazivati samo njihove posljednje objave.

Iz Instagrama su poručili da svojim korisnicima uvijek žele osigurati što bolje iskustvo te im omogućiti da gledaju ono što ih najviše zanima.