Internet

Instagram testira novu, vrlo zanimljivu opciju

10/11/2017

Ako vam na Instagramu nije dovoljna mogućnost da pratite ljude ili brendove koji dijele iste interese kao vi odnosno imaju nešto što vas zanima, možda je nova opcija koju testira ova društvena mreža upravo ono što trebate.

Kako se na Instagramu gotovo sve svodi na popularne #hashtag oznake, onda je gotovo logično da se uz pretraživanje “heštegova” omogući i – praćenje istih. Čini li vam se u prvi tren čini kako je ova opcija čudna i nepotrebna, analiziramo li cijelu priču oko objava na Instagramu, onda i te kako ima smisla.

Uostalom, ionako vjerovatno svoje objave označavate, a one koje vas zanimaju pretražujete upravo pomoću #hashtag oznaka, stoga je ovaj potez Instagrama ipak logičan. Iako je određeni broj korisnika već dobio testnu opciju i mogu pratiti bilo koju #hashtag oznaku, Instagram je ostao poprilično zatvoren na upite je li ovo početna faza koja će uskoro prerasti u javnu.

No, ako se pogleda njihov način testiranja u prošlosti, onda se većina analitičara slaže kako je samo pitanje trenutka kada će ova opcija postati dostupna svim korisnicima ove društvene mreže.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.