Internet

ništa lakše

Kako se odjaviti s Facebooka na svim uređajima koje imate?

16/04/2019

Facebook pruža opciju odjave na svim uređajima na koje ste spojeni. Sve što trebate napraviti je zaviriti u postavke društvene mreže, a mi ćemo vam pokazati kako to učiniti

S Facebooka se možete odjaviti putem preglednika ili mobilne aplikacije. Ako odlučite koristiti računar, prvo što morate napraviti je posjetiti Facebook. U gornjem desnom uglu kliknite na trokut okrenut prema dolje i tamo birajte rubriku Odjava.

Ako se želite odjaviti putem iPhonea, otvorite aplikciju i birajte tri crte u donjem desnom uglu. Ako ste na Androidu, one se nalaze gore desno. Prikazat će vam se ekran s vašim imenom na vrhu i nekoliko odvojenih rubrika. Skrolajte prema dolje sve dok ne vidite opciju ‘Odjava’. Facebook će vas upozoriti da se odjavljujete, a sve što trebate napraviti je opet pritisnuti tipku Odjava.

Kako se odjaviti s Facebooka na svim uređajima na kojima ste prijavljeni?

Za početak otvorite Facebook u pregledniku i pritisnite na trokut okrenut prema dolje smješten u gornjem desnom uglu ekrana. Spustite se do postavki i uđite u njih. Na lijevoj strani ekrana vidjet ćete rubriku ‘Sigurnost i prijava’. Unutar nje pronaći ćete grupu ‘Gdje ste prijavljeni’ i pod njom birajte stavku Odjavite se iz svih sesija. Facebook će vas tražiti potvrdu i nakon što to učinite, odjavit ćete se sa svih uređaja odjednom.

Komentari

Autor: Tportal

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.