bizarna greška

Messenger prikazuje jednu nepročitanu poruku: Kako se riješiti tog obavještenja?

Facebook Messenger

Korisnici Facebooka mogu jedni drugima da šalju Messengerove zahteve za povezivanje. Kada se povežete, Facebook će vam poslati poruku u kojoj se potvrđuje da su vaši nalozi povezani i da možete da šaljete poruke jedni drugima. U praksi, najčešće nepročitane poruke su ove vrste

Bizarna greška u Facebook Messengeru nekim korisnicima prijavljuje jedno obavještenje o nepročitanoj poruci unutar aplikacije.

Međutim, klikom na ikonu Facebook Messengera i ulaskom u aplikaciju Messenger, čini se da nema nepročitanih poruka. Šta onda radite i kako da to lažno obavještenje da uklonite?

Kako izbrisati to obaveštenje u Facebook Messengeru?

Počnite otvaranjem pregledača na radnoj površini – ne na telefonu. Zatim idite na Facebook.com i prijavite se na svoj nalog. Zatim u meniju za navigaci kliknite na oznaku za Messenger. Trebalo bi da vidite nepročitanu poruku, označenu tekstom podebljanim fontom.

Pošto kliknete na poruku, Facebook Messenger će je označiti kao pročitanu. Prijavite se na mobilnu aplikaciju Facebook i više nećete vidjeti ikonu nepročitane poruke.

Korisnici Facebooka mogu jedni drugima da šalju Messengerove zahteve za povezivanje. Kada se povežete, Facebook će vam poslati poruku u kojoj se potvrđuje da su vaši nalozi povezani i da možete da šaljete poruke jedni drugima.

U praksi, najčešće nepročitane poruke su ove vrste. Nakon pregleda poruka, obratite pažnju na njih i označite ih kao pročitane. Ta obavještenja Facebook sistema često mogu biti uzrok greške koja uzrokuje da se ove iritantne oznake nepročitane poruke prikažu u mobilnoj aplikaciji Facebook.