Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Messenger uvodi zanimljivu inovaciju u grupne poruke

messenger123

Ovaj dodatak u popularnoj chat aplikaciji usavršava grupne razgovore. Sada, slično kao i u WhatsAppu, tamo postoje i administratorske ovlasti.

U jeku skandala s dilanjem podataka korisnika, Facebook i dalje nastavlja nadograđivati svoje aplikacije. Najnoviji dodatak dolazi u vidu nadogradnje za Messenger koji u najnovijoj verziji u grupne razgovore uvodi administratorske ovlasti.

Iako ovo možda zvuči kao velika stvar, riječ je o svojevrsnoj propusnici koju mora odobriti jedan od sudionika razgovora, s time da se bez nje ne može niti pristupiti razgovoru.

Facebook uvođenjem administratora ili vratara u grupne razgovore nastoji poboljšati značajku koja u trenutnom stadiju podržava do 250 sudionika.

Korisnici će nakon najnovije nadogradnje moći slati linkove kojima se njihovi prijatelji mogu pridružiti grupnom razgovoru, naravno – nakon odobrenja administratora. Opcija za ‘provjeru na ulazu’ se također može isključiti, a ova opcija već je podržana u drugoj aplikaciji u Facebookovu vlasništvu – popularnom WhatsAppu.