Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Internet

Nova funkcija na Gmailu oduševit će sve korisnike

22/06/2015

Koliko ste se puta do sada našli u situaciji da u trenutku ljutnje napišete e-mail i pošaljete ga, a da ubrzo nakon toga požalite zbog svog postupka.

[pull_quote_right]Nova funkcija je u fazi testiranja i još je uvijek je nemaju svi korisnici[/pull_quote_right]

Dobra vijest je da Gmail odsad ima novu funkciju koja će vam omogućiti da brzo izbrišete poslate e-mailove i to samo jednim klikom i tako spriječite da mail stigne do primatelja.

Nova funkcija je u fazi testiranja i još je uvijek je nemaju svi korisnici.

Evo šta treba da uradite:

Kliknite na ikonicu koja izgleda kao zupčanik i potom na “Settings”, odnosno “Postavke”. Kada otvorite “Settings”, skrolajte na dole dok ne dođete do opcije “Labs” – radi se o tabu u kojem se nalaze eksperimentalne funkcije Gmaila. Otvorite Labs i potom skrolajte do opcije “Undo Send”. Kada pronađete tu opciju, treba da je aktivirate, odnosno kliknete na opciju “Enable” i potom na “Save”.

Nakon što ste učinili sve od navedenog, kada pošaljete mail koji ne želite da stigne do primaoca, na vrhu zaslona pojavit će se opcija koja će vam omogućiti da poništite poslati mail.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.