Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Saznajte sve o obližnjim Wi-Fi mrežama u dva klika

free wi fi

WifiInfoView može skenirati bežične mreže u vašoj blizini te prikazati opširne informacije o njima uključujući ime mreže, MAC adresu i mnogo toga drugog.

Nakon što izaberete bežičnu mrežu u gornjem dijelu sučelja, donji dio prikazuje informaciju o Wi-Fiju dobivenu u obliku heksadecimalnog formata. WifiInfoView također ima opciju sažetog izvještaja koji prikaže pregled svih prepoznatih bežičnih mreža, proizvođača routera, vrstu PHY-ja ili maksimalnu brzinu mreže.

Ovaj korisni alat radi na Windowsima Vista, Windowsima 7, Windowsima 8, Windows Serveru 2008 i Windowsima 10. Razlog zbog kojeg ponosni i prilično tvrdoglavi vlasnici Windowsa XP ne mogu koristiti ovu aplikaciju je zato jer novi Wi-Fi API koji je prisutan u novijim verzijama ne postoji u Windowsima XP.

WifiInfoView nije potrebno instalirati. Sve što trebate napraviti je pokrenuti ga dvostrukim klikom na WifiInfoView.exe.

Nakon pokretanja, ispisat će vam se popis prepoznatih bežičnih mreža u vašoj blizini. Brzinu ažuriranja liste možete podesiti putem izbornika Options>Update Rate menu. Nakon što izaberete neku od mreža, donji dio ispisat će informaciju o mreži u heksadecimalnom formatu.