Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

lovi mlađe birače

Silvio Berlusconi napravio račun na TikToku

New Project (51)

Berlusconi, koji je uveo medijske poruke u američkom stilu u Italiju kada je ušao u politiku 1990-ih, započinje svoj kratki video tipično veselim pozdravom “zdravo raja, evo mene”

Bivši premijer Silvio Berlusconi (85) pridružio se valu italijanskih političara koji preko TikToka pokušavaju da se povežu s mlađim glasačima na ovomjesečnim nacionalnim izborima.

Berlusconi, koji je uveo medijske poruke u američkom stilu u Italiju kada je ušao u politiku 1990-ih, započinje svoj kratki video tipično veselim pozdravom “zdravo raja, evo mene”.

– Vas je pet miliona na ovoj platformi, a 60 posto vas je mlađe od 30 godina i pomalo vam zavidim na tome – dodao je, prenosi Reuters.

Sjedeći za stolom u svom čuvenom plavom sakou i kravati, lider Forza Italia kaže da će iskoristiti platformu da ovoj generaciji poruči kako može pomoći da Italija postane “zemlja koja vam daje nove mogućnosti i priliku da ostvarite svoje snove”.

Forza Italia je najmanja od tri glavne stranke u desničarskom savezu predvođenom nacionalističkom strankom Braća iz Italije koja je na putu da pobijedi na izborima 25. septembra.