Internet

YouTUBE

Slučajno napravljen video-snimak od preko 13.000 sati

27/02/2020

Kao rezultat toga, ChilledCow imao je jedan od najdužih video-snimaka u historiji - njihov klip trajao je više od 13.000 sati i imao 218 miliona pregleda

YouTube je ukinuo popularni kanal za slušanje muzike. Time je napravljen jedan od najdužih video-klipova u historiji.

Većina ljudi zna za popularni LoFi hip-hop kanal ChilledCow kao stalni live streaming u kom se vidi anime djevojka koja radi domaći zadatak. Za vikend je ovaj nalog ukinut greškom, a stream se završio.

Kao rezultat toga, ChilledCow imao je jedan od najdužih video-snimaka u historiji – njihov klip trajao je više od 13.000 sati i imao 218 miliona pregleda.

Samo dan nakon što je Dimitri, vlasnik ChilledCow kanala dobio obavještenje da njegov kanal krši uslove i da je suspendovan, YouTube je skinuo zabranu.

Dimitri je započeo novi live stream, a originalni live stream se pojavio kao video koji se ne može reprodukovati. Klikom na njega pojavljuje se poruka koja kaže da “prijenos uživo nije dostupan”.

“Moj nalog je vraćen, hvala vam od srca na ogromnoj podršci. Zahvalan sam što imam takvu nevjerovatnu zajednicu” napisao je Dimitri 23. februara na zvaničnom Twitter nalogu kanala ChilledCow, piše The Verge.

Youtube je, sa druge strane, priznao da je u pitanju njihova greška.

Kanal je vraćen, stream je tu, jedina razlika je u tome što piše da je reprodukcija krenula 22. februara ove godine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.