Apple ove godine predstavlja tri iPhonea? (FOTO)

iphone

Sudeći po najnovijim procurenim fotografijama uređaja, čini se kako bi novi smartfon iz Applea ove godine stiže u dvije veličine i u tri različite varijante.

Prva već viđena verzija je iPhone 7 dijagonale 4,7 inča, dok su dva veća modela vidljiva na fotografiji navodni iPhone 7 plus i iPhone 7 pro. Naravno, ovo su vrlo vjerojatno radna imena uređaja i kao svaki put do sad – predlažemo da sve uzmete sa zrnom soli. Naime, trenutno vlada era masnih spekulacija vezanih uz budućnost najprestižnijeg mobilnog uređaja na svijetu, a to jedino znači da ćete se, ruku na srce, načitati članaka poput ovog.

Bilo kako bilo, na slici koja je pristigla s nowhereelse.fr moguće je vidjeti tri poredana uređaja. Najmanji među njima je, ako je vjerovati natpisima ispod telefona – iPhone7. Slijedi ga nešto veći 5,5 inčni iPhone 7 Plus te im se pridružuje dosad neviđeni prestižni model imena iPhone 7 Pro. Pored dvije pozadinske kamere, novi iPhone Pro trebao bi dobiti i smart konektor koji je već prisutan na novoj liniji Appleovih uređaja.

iphone 7 2

S prednje strane sva tri uređaja ne izgledaju previše različito od trenutačne generacije iPhonea. Priče o revampu gumba home ovdje ne mogu biti potvrđene ni demantirane s obzirom na to da je jedino vidljivo da uređaji imaju nešto što na njega otprilike sliči.

I to je u principu to. Na vama je hoćete li povjerovati ovim slikama ili ne, no činjenica je kako se oblik novog iPhonea provlači kroz sve procurene materijale. Ovo, hoćete li ili nećete – konačni dizajn iPhonea 7 čini sve izvjesnijim.

iphone 7

Završnu riječ na cijelu hrpu glasina ipak će imati Tim Cook i ekipa iz Applea kad telefon(e) konačno u cijelosti predstave ove jeseni. Do tad nam, kao i vama, ostaje da uživamo u glasinama.