Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bez ovih aplikacija ne idite u WC

aplikacija

Pametni telefoni mogu vam biti korisni za sve i svašta. Evo izbora nekoliko aplikacija od mnogih za Android koje će vam pomoći riješiti brojna pitanja vezana uz prostorije u koje i carevi idu pješke

1) Kako pronaći najbliži WC?
Našli ste se bar jednom u životu u situaciji da je frka i da ne znate gdje je najbliže mjesto na kojem se možete olakšati, zar ne? Aplikacija za to na Playu ima hrpa. Preporučujemo besplatne SitOrSquat (nudi mogućnost ocjenjivanja i komentara), Toilet Finder (vrlo jednostavan za korištenje) i Free Pee (traži besplatne javne WC-e).

2) Kako nekoga navesti da misli da vam je bila sila?
Odlazak na WC dobra je izlika ako želite pobjeći od nekoga. No, što ako vas gnjavator(ica) slijedi? Ili čak zauzme kabinu do vas? Kako ne bi ispali lažljivcem ili lažljivicom, posegnite za aplikacijom poput Pee Button. Ima samo jednu funkcionalnost: proizvodi zvuk piškenja, u četiri različite verzije.

3) Kako početi?
Ponekad nije jednostavno početi vršiti nuždu, pogotovo na javnom mjestu. Za takve trenutke je osmišljena aplikacija Trouble Peeing, koja reproducira zvuk i sliku tekuće vode kako bi vas potakla na akciju.

4) Kako koristiti WC?
Ovo nije za vas, nadamo se, već za vaše mališane. Kad prođe vrijeme pelena, preuzmite aplikaciju kao što je Potty Time, koja nudi e-knjige i video zapise s uputama kako koristiti zahod, kao i digitalne naljepnice kojima mogu (a i vi s njima) pratiti napredak. Držite ih na oku kako uređaj ne bi završio na krivom mjestu i pazite na kupovine unutar aplikacije.

5) Kako označiti teritoriju?
Ovu naviku inače svojstvenu životinjama možete besramno upražnjavati pomoću aplikacija kao što su Places I’ve Peed ili Poop Map. Jednostavne su – svaki put kad se olakšate, pokrenite ih i označite mjesto gdje ste to napravili, kako bi svima to stavili na znanje. Možete se i natjecati s drugima, iako konkurencija zasad nije velika.