Mobiteli

Kineski brend

Da li biste platili 6.000 eura za jedan Xiaomi?

22/07/2019

Ono što se sa sigurnošću zna je da će kućište Signature edition verzije biti izrađeno od zlata i dijamanata

Xiaomijev podbrend Redmi nedavno je najavio posebnu, luksuznu verziju modela K20 Pro sa dodatnom oznakom Signature edition, koja će se prodavati u ograničenoj seriji.

Iako još uvijek nema zvaničnih informacija u vezi sa tehničkim karakteristikama uređaja, može se pretpostaviti da one biti iste ili slične originalu, s tim što bi možda moglo da dođe do povećanja RAM-a i interne memorije.

Ono što se sa sigurnošću zna je da će kućište Signature edition verzije biti izrađeno od zlata i dijamanata. Redmi je u saopštenju posebno naglasio da ovdje neće biti u pitanju pozlaćeno, već kućište u potpunosti izrađeno od zlata.

Na osnovu toga se može zaključiti da će ovo, najvjerovanije, biti prvi Redmi koji neće biti dostupan svima.

Inače, u izradi samog kućišta zlato će biti mnogo više zastupljeno, dok će od dijamanata biti dizajnirano slovo – K, koje predstavlja zaštitni znak cijele serije.

Redmi K20 Pro Signature edition će biti proizveden vrlo ograničenoj seriji od samo 20 primjeraka, a na koji način će kupci biti birane za sada nije poznato.

U svakom slučaju, oni koji budu u prilici da kupe prvi “zlatni Xiaomi ikada”, za to zadovoljstvo će morati da izdvoje oko 7.000 dolara, odnosno oko 6.230 eura.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.