Da li je ovo zaista izgled novog Samsung Galaxy S8?

najava-samsung-galaxy-s8

Glasine i predviđanja vezane uz novi flagship iz Samsunga sve su češće i brojnije, iščekivanje se bliži kraju.

Za sada iz Samsunga mudro šute, ne obaziru se na poplavu raznih naklapanja oko toga kako će zaista izgledati novi Samsung Galaxy S8 pametni telefon. Nije potvrđeno ni da će se novi flagship model predstaviti na Mobile World Congress eventu koji se u februaru održava u Barceloni, iako svi očekuju da će se to dogoditi.

Jedan od noviteta, ako se to uopće može tako nazvati, vezan je uz glasine kako će Samsung u novom modelu “eliminirati” 3,5mm utor za slušalice, baš kao što je to Apple napravio sa svojom iPhone 7 serijom. Čini se da se to ipak neće dogoditi, jer gotovo svi relevantni izvori tvrde kako klasični utor za slušalice ostaje i na novom Samsungovom modelu.

Jedan od videa koji donosi predviđanja za novi Samsung Galaxy S8 pojavio se, zanimljivo, na YouTube kanalu znakovitog naziva EverythingApplePro. Kao što i samo ime sugerira kanal se bavi uglavnom Appleovim proizvodima i vrlo često je unaprijed donosio vijesti vezane uz Apple koje su se u konačnici pokazale tačnima.

Hoće li se to dogoditi i s predviđanjem za Samsung Galaxy S8 teško je reći, jer relevantnost i pouzdanost su u ovakvim slučajevima na tankoj liniji između stvarnosti i klasičnog “nabadanja”, ali sve se kreće upravo u smjeru koji je prikazan u videu. U svakom slučaju, iščekivanje će polako dostizati vrhunac, što Samsung i želi, a isto tako vrlo brzo bismo trebali vidjeti što nam to donosi Samsung Galaxy S8.