Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Moguće je

Evo kako džojstik PlayStationa 4 možete spojiti na vaš Android

dzojstik

Donosimo vam kratki vodič uz koji ćete kontroler svojeg PlayStationa 4 moći koristiti i kada igrate igre na Androidu

Igranje videoigara na Androidu je zabavno, ali dodirne kontrole na ekranu ponekad povuku sjećanja o nekim boljim vremenima kada smo za to sve koristili tipke. Na sreću, vaš Android uređaj sam po sebi podržava Bluetooth kontrolere, što znači da na njega možete spojiti i onaj PlayStationa 4.

Da biste uparili svoj DualShock 4 kontroler i vaš Android smartfon, prvo pritisnite PS i Share gumb na DualShock kontroleru i držite ih dok svjetlo na stražnjoj strani kontrolera ne počne bljeskati. Ovo znači da je kontroler trenutno u modu za sparivanje i to je upravo ono što vi želite.

Nakon što ste aktivirali mod za sparivanje, na Androidu uđite u Bluetooth izbornik i potražite novi Bluetooth uređaj. Kontroler ćete pronaći pod stavkom ‘Wireless controller’. Odaberite ga i pričekajte da se svjetlo vašeg DualShock 4 kontrolera promijeni u stabilno plavo, što znači da je on spojen.

Nakon toga samo pokrenite željenu igru. Ako ona podržava bluetooth kontrolere, moći ćete je bez problema igrati uz pomoć vašeg DualShocka 4.