Mobiteli

Moguće je

Evo kako džojstik PlayStationa 4 možete spojiti na vaš Android

19/01/2019

Donosimo vam kratki vodič uz koji ćete kontroler svojeg PlayStationa 4 moći koristiti i kada igrate igre na Androidu

Igranje videoigara na Androidu je zabavno, ali dodirne kontrole na ekranu ponekad povuku sjećanja o nekim boljim vremenima kada smo za to sve koristili tipke. Na sreću, vaš Android uređaj sam po sebi podržava Bluetooth kontrolere, što znači da na njega možete spojiti i onaj PlayStationa 4.

Da biste uparili svoj DualShock 4 kontroler i vaš Android smartfon, prvo pritisnite PS i Share gumb na DualShock kontroleru i držite ih dok svjetlo na stražnjoj strani kontrolera ne počne bljeskati. Ovo znači da je kontroler trenutno u modu za sparivanje i to je upravo ono što vi želite.

Nakon što ste aktivirali mod za sparivanje, na Androidu uđite u Bluetooth izbornik i potražite novi Bluetooth uređaj. Kontroler ćete pronaći pod stavkom ‘Wireless controller’. Odaberite ga i pričekajte da se svjetlo vašeg DualShock 4 kontrolera promijeni u stabilno plavo, što znači da je on spojen.

Nakon toga samo pokrenite željenu igru. Ako ona podržava bluetooth kontrolere, moći ćete je bez problema igrati uz pomoć vašeg DualShocka 4.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.